Jag har gjort mig fin för kvällen. Nu fira...

foto0179 (MMS)

Jag har gjort mig fin för kvällen. Nu firar vi att terminen snart är slut. Semestern och sommarlovet är snart här! Ikväll blir det grillbuffe' och brännboll med jobbet!


på video för frizon

Vad gör man inte för världens bästa festival? Skämmer ut sig med en fånig video inför biljettprishöjningen? Japp inga problem.

Och eftersom jag tycker att frizon är så himla bra så vill jag uppmana dig som läser min blogg att passa på att köpa biljett. Skulle du ha svårt att komma ifrån jobbet i år så vill jag starkt uppmana dig till att lägga semestern annorlunda nästa år. Den här videon är bara en av anledningarna.

1999 åkte jag iväg till närkeslätten för några vänner till mig var med och arrangerade en ny kristen festival. Jag hade packat ned mina slitna adidas skor. Mina egensydda byxor i vindtyg och min omgjord t-shirt där jag hade broderat konstiga mönster på bröstet.

Vi åkte i mina föräldrars gamla volvo och vi sov i bilen och i ett tält som vi hade tagit med oss. Vädret var perfekt, soligt och varmt.

Vi var inte så många på festivalen. Minns inte men tror inte vi var över 1000 personer ens. Men det var en riktigt häftig stämning. Sköna konserter och inspirerande möten och seminarier. Det som gjorde störst intryck på mig var mångfalden. Att det fanns så många kristna som såg ut och betedde sig på så olika sätt.

Själv hade jag tappat tron och hoppet på Gud. Jag var låst i alla beteendemönster och frikyrkokultur som präglade min uppväxt. Att man kunde ha svart hår, nyckelkedja på höften tatueringar och samtidigt vara radikal troende gick inte ihop med vad jag lärt mig.

Framför scenen dansade vi och sjöng. Vi hoppade oss svettiga och sög åt oss av tal om att Gud kallat oss till något speciellt i det här landet. Precis sådana som vi var.

Sista kvällen på frizon tog jag världens och livets viktigaste beslut. Jag gick fram till scenen för att ta beslut om att bli en efterföljare till Jesus Kristus. Med allt det jag hade inom mig. Alla gåvor, all längtan.

10 år senare är den upplevelsen fortfarande det jag återkommer till. Hela tiden. Den största nåden.


yeah!

Jag jobbar i helgen på en stadsfestival. Vi har flyttat ut en del av vår verksamhet dit eftersom större delen av våra stammisar ändå hänger där. Det känns bra att vara på plats. Jag älskar ju festivaler också så jag trivs där i folkmyllret. Roligt med alla människor som klär sig i sina bästa festivaloutfits och går fram och tillbaka på gräsmattan. Mångfalden. De många intrycken. Alla vänner man träffar. Spontana möten och samtal. Nya kontakter och ny musik.

När solen skiner är det inte mycket som kan gå fel en sån här dag.

Men först ska jag sluka några hundra sidor kommentarer på Markusevangeliet. Det stundar hemtenta och mitt plugghuvud är rätt ovant.

blott en dag

Blott en dag, ett ögonblick i sänder,
vilken tröst, vad än som kommer på!
Allt ju vilar i min Faders händer,
skulle jag, som barn, väl ängslas då?
Han som bär för mig en faders hjärta,
han ju ger åt varje nyfödd dag
dess beskärda del av fröjd och smärta,
möda, vila och behag.

 

Själv han är mig alla dagar nära,
för var särskild tid med särskild nåd.
Varje dags bekymmer vill han bära,
han som heter både Kraft och Råd.
Morgondagens omsorg får jag spara,
om än oviss syns min vandrings stig.
"Som din dag, så skall din kraft ock vara",
detta löfte gav han mig.

 

Hjälp mig då att vila tryggt och stilla
blott vid dina löften, Herre kär,
ej min tro och ej den tröst förspilla
som i ordet mig förvarad är.
Hjälp mig, Herre, att vad helst mig händer,
taga ur din trogna fadershand
blott en dag, ett ögonblick i sänder,

tills jag nått det goda land.
(Lina Sandell 1865)

lyfter skölden och reser mig upp

och alla ord som snurrar i huvudet. Alla tankar och all förvirring. Och all förtröstan på att allt kommer ordna sig. Att framtiden är ljus även om förutsättningarna idag ser få ut.

Om hoppet om att Gud ska få äran över den ljusa framtiden.

Att den inte beror på mig och mina förmågor. Att den inte hänger på min duktighet eller vilja.

Om lättnaden över att inte behöva bära allt själv.

Om inträdet i nya typer av gemenskap.

Om längtan efter framtiden.

Om sårbarheten som leder till fördjupad vänskap med människor långt borta.

Om vänner som består genom år som går och trots sprickor och sår.

Om solen som skiner och värmen som är påtaglig.

Om grönskan och alla blomster.

Om att allting kommer ordna sig.

Och om att det alltid oavsett hur det ser ut. Finns hopp.

I mitt liv finns det hopp.

Om allt det vill jag sjunga och mer därtill.

Därför att jag är en sårad soldat mitt i en strid.

Mot alla odds står jag kvar.

Jag lever. Jag finns till.
Amen

rabarberkaka

Härom veckan när jag var hemma hos mina föräldrar passade jag på att baka min favoritkaka.

Först hackar man rabarbern i småbitar. Behåll skalet det blir så mkt finare då i kakan.

Sen blandar man smeten.

2 dl mjöl

2 dl socker

2 st ägg

ca 50 gram smör (smält)

Häller det i en smord form strör över rabarbern på smeten och sist strör du pärlsocker på.

In i ugnen på 175 grader och låt stå i ca 20 min eller tills den fått fin färg.

 

Ät och njut!


Idag har jag varit på nätverksträff i sthl...

foto0177 (MMS)

Idag har jag varit på nätverksträff i sthlm. Har varit i mina gamla hoods och blivit påmind om saker Gud gjort och lett mig till tidigare. Så mycket jag hunnit med. Börjar inse att jag inte är så ung längre. Det ligger en rätt stor utmaning i den insikten.


Idag har jag skrivit ett kärleksbrev. Ihop...

foto0174 (MMS)

Idag har jag skrivit ett kärleksbrev. Ihopdiktat med hjälp av reklamslogans. Brevet satte vi sedan upp på väggen. Det är en del av en konstutställning som pågår just nu på mitt jobb. Mio på bilden är konstnären. Vi har många djupa samtal om betydelsen och konstnärens integritet. Helt underbart.


Tänkte ett tag beställa boken via någon he...

foto0175 (MMS)

Tänkte ett tag beställa boken via någon hemsida. Men så ligger det en sån bra bokaffär precis där jag jobbar. Så jag köpte den på lunchrasten. Ska bli spännande läsning! Bli det du ber. Låter lovande.


i sommar

Och jag som trodde att de hektiska dagarna/veckorna var förbi. Det blir nog inte lugnt förrän semestern är här. Och som den är efterlängtad. I år ska jag verkligen inte göra något annat projekt än att vara ledig och ta igen mig. Tror jag är värd det.

 

Då ska jag leka med min nya kamera och ta en massa närbilder på saker.

 

 

Och så ska jag åka på utflykt till platser som ger frid och inspiration som Tullgarns slott en bit från mittt barndomshem.

 

 

Jag ska ta långa promenader i trollskogen där jag lekt hela min uppväxt.

 

 

Och andas in skogens alla dofter.

 

 

Där ska jag prata länge med Gud. Vi brukar göra det där när vi är ensamma Han och jag.


hållplatsen hos mamma och pappa

Sist jag var hemma tog jag med mig min lillebror till en busshållplats som stack ut lite extra. Jag upptäckte den när jag var på promenad med mina föräldrar några veckor tidigare. Kul att det fanns kvar.

 

Det är ett rätt speciellt meddelande personen har lämnat.

 

Och jag tycker det är ett fantastiskt bra exempel på streetkonst när den är som bäst. Användandet av de allmänna ytorna på ett sätt som berör och får folk att stanna upp och tänka till.

välsignelse och konflikt

Jag har börjat läsa dagliga andakter i en bok som heter "Fånga dagen med Dietrich Bonhoeffer". Dietrich Bonhoeffer var en präst/teolog som under 2a världskriget avrättades för hans motstånd mot nazismen. Inspirerande bara det.

Här är dagens text:
"Välsignelse och konflikt.
"Vilka av oss har verkligen accepterat att Guds godhet leder oss in i konflikt?"

Man skulle kunna tro att Guds välsignelser alltid leder oss in på fridens och lyckans väg. Men så är inte alltid fallet. Guds välsignelser kan också vara förberedelse för strid, styrka för den striden, krafthämtning inför en svår resa, förmåga att svara mot en utmaning, kraft att möta fienden och nåd att motstå frestelsen. Vi kanske skulle önska oss en slät väg, men även genom oländiga trakter går Gud framför oss.

Bön: Herre, jag väntade mig frid men istället rasar striden. Hjälp mig att inte förvänta mig att allt ska vara på ett visst sätt - så att jag kan möta verkligheten utan bitterhet eller fruktan, fylld av tillförsikt om att du ska hjälpa mig igenom."


Helt plötsligt står hela världen i blom. N...

foto0171 (MMS)

Helt plötsligt står hela världen i blom. Njuter under min promenad. Det är mkt nu, maj är fint men oxå den mest hektiska tiden på året.


i trotsåldern

I psaltaren kan man läsa om hur David stred mot sina fiender. Hur han bad Gud om hjälp att besegra dem. Hur han önskade livet ur dem och sedan sökte skydd hos Gud. Jag har funderat mycket på det och min relation till ordet. Hur de psalmerna kan tala i mitt liv. För de gör det väldigt mycket men jag har på något sätt bortsett från hans tal om fiender.

Men så insåg jag härom dagen vad det handlar om för min del. Det handlar inte om mänskliga fiender som jag slåss mot. Min strid står mot oro, mardrömmar, känsla av utsatthet och övergivenhet. Jag slåss mot ångest och ord som vill bryta ned min själ och mitt inre.

Och där kan jag använda mig av samma gamla ord som David använt sig av i psalmerna. I trots reser jag mig upp och sätter på mig min sköld som skydd. I trots står jag emot varje attack som vill få mig att falla. Min trotsighet vilar i kunskapen om att Gud är större än det här. Jag vet att mitt liv ligger i Guds händer. Jag vet att vad som än mig väntar så är Gud med. Jag är inte ensam, Han är min vän och räddare. Och så länge jag håller mig nära Honom så kommer allt att bli bra. Hur det än blir.


var jag går

Var jag går, i skogar, berg och dalar,
Följer mig en vän, jag hör hans röst.
Väl osynlig är han, men han talar,
Talar stundom varning, stundom tröst.
Det är Herden god. Väl var han döder,
Men han lever i all evighet.
Sina får han följer, vårdar, föder
Med osäglig trofasthet,
Sina får han följer, vårdar, föder
Med osäglig trofasthet,

Allt vad vi till evig tid behöva,
Allt för evigt ha vi i vår vän.
Allt som här vårt hjärta kan bedröva,
Känner han och hjälper det igen.
Väl försvinner ofta vännen kära,
Men han sade själv: En liten tid,
Sen en tid igen, och jag är nära,
Då blir åter fröjd och frid.
Sen en tid igen, och jag är nära,
Då blir åter fröjd och frid.

När på Tomas segerfursten tänker,
Där han full av sorg och otro går,
Skyndar han och nåden honom skänker
Att få se och röra vid hans sår.
Tomas, rörd av Jesu hulda hjärta,
När han skåda får hans marterskrud,
Ropar i sin glädje och sin smärta:
O min Herre och min Gud!
Ropar i sin glädje och sin smärta:
O min Herre och min Gud!

Skänk ock mig, o Jesus, denna lycka,
Som fördriver otrons mörka kval.
Korsets bild i hjärtat värdes trycka
Till besegling av mitt nådeval.
Hulde herde, tänk därpå att fåren,
Samlade vid evangelii ljud,
Känna blott av rösten och av såren
Dig, sin Herre och sin Gud!
Känna blott av rösten och av såren
Dig, sin Herre och sin Gud!

Följ mig, huldaste, uppstungna hjärta,
På den väg jag genom öknen går.
Låt mig tro, i glädje och i smärta,
Finna vila städs vid dina sår.
Låt mig somna i ditt hulda sköte,
Låt mig uppstå, klädd uti din skrud,
Frälst och salig ropa vid ditt möte:
O min Herre och min Gud!
Frälst och salig ropa vid ditt möte:
O min Herre och min Gud!

(C O Rosenius 1847)


löftena kunna ej svika

 

Löftena kunna ej svika, Nej, de stå evigt kvar:
Jesus med blodet beseglat Allt, vad han lovat har.

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar.

Gör såsom Abraham gjorde, Blicka mot himlen opp!
Medan du stjernorna räknar, Växer din tro, ditt hopp.

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar.

Tro, när det mörknar på färden, Solen ej slocknat har.
Blott några timmar, och sedan Strålar en morgon klar.

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar.

Tro, när dig världen förföljer—Med dig i ugnen het
Vandrar en “gudason” härlig, Prøvade, själ, det vet!

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar.

Tro, när dig vännerna svika, Tro, när blott en står kvar,
Jesus, din vän, skall dig följa, Alla, ja, alla dar.

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar.

Tro under allt, som dig möter! Snart du ju hemma är.
Då skall i åskådning bytas Det, som du trodde här.

(text Lewi Pethrus)


gå ej mig förbi

En annan av alla dessa sångskatter som jag hittade när jag bläddrade i min psalmbok häromdagen. Det finns så mycket av visdom i dessa texter. Man erkänner sorgen, förtvivlan, frustrationen, och vänder sig i allt det till Gud. Genom att vända blicken till Gud och påminna sig om vem Han är så vänds perspektiven. Från mitt skitperspektiv där det är svårt att hitta en väg ut. Till Guds perspektiv där allt är möjligt för den som tror. Det är så att jag inte kan förstå hur man inte vill tro på Gud. När Han är en sån trygghet i livets alla omständigheter. Jag skulle inte klara ett andetag utan Honom.


Jesus kär, gå ej förbi mig,
låt mig bönhörd bli.
Då åt andra nåd du skänker,
gå ej mig förbi.
Jesus, Jesus,
låt mig bönhörd bli,
och då andra du välsignar,
gå ej mig förbi.

Låt ock mig vid nådatronen
finna himmelsk ro.
Då jag sjunker ned förkrossad,
Herre, lär mig tro.
Jesus, Jesus låt mig bönhörd bli,
och då andra du välsignar,
gå ej mig förbi.

Blott på din förtjänst jag kommer
och din nåd begär.
Intet i mig själv jag äger,
fräls mig som jag är.
Jesus, Jesus låt mig bönhörd bli,
och då andra du välsignar,
gå ej mig förbi.

Du är all min glädjekälla,
mer än liv för mig.
Vad i himlen, vad på jorden
har jag utom dig!
Jesus, Jesus låt mig bönhörd bli,
och då andra du välsignar,
gå ej mig förbi.
(text Fanny Crosby, Erik Nyström)


Många kan brottas med frågan om bönesvar. Att man inte får det man ber om. Jag har lärt mig att det jag ber om ofta blir besvarat även om det sällan blir exakt som jag bad eller tänkte att det skulle bli. Jag vill ju ha kontroll! Veta vad jag får. Men det går inte. Därför har jag lärt mig att lita på att Gud vet vad som är bäst för mig. Och de bönesvar jag fått har varit bäst för mig då när de kommit varken för tidigt eller försent. Därför kan det ibland vara så att man får motsatsen till det man ber om. Inte för att tuktas eller för att Gud straffar utan därför att Gud ser mitt liv i ett större perspektiv och jag ser det i mitt lilla skitperspektiv. Så i det långa loppet kanske den där stora motgången man fick som svar på bönen blir något jag är tacksam över efter ett tag. Eftersom det ledde till något mycket bättre.

hoppas på Herren


Psalm 27

Av David.

Herren är mitt ljus och min räddning,
vem skulle jag frukta?
Herren är ett värn för mitt liv,
vem skulle jag bäva för?
När de onda kommer emot mig
för att slita mig i stycken,
mina motståndare och fiender,
då skall de själva snava och falla.
Om en krigshär hotar mig
känner jag ingen fruktan,
om kriget kommer
är jag ändå trygg.
Ett enda ber jag Herren om,
detta begär jag:
att få vara i Herrens hus
varje dag i mitt liv
för att se Herrens ljuvlighet
och söka svar i hans tempel.
Ty han gömmer mig i sin hydda
på olyckans dag,
han gömmer mig i sitt tält,
han räddar mig upp på klippan.
Nu kan jag triumfera
över fienderna omkring mig.
Jag vill offra i hans tält,
offra med segerjubel.
Jag vill sjunga och spela till Herrens ära.
Hör, Herre, när jag ropar,
visa mig nåd och svara mig.
"Sök Herren", manar mitt hjärta.
Dig, o Herre, söker jag.
Dölj inte ditt ansikte för mig,
visa inte bort din tjänare i vrede,
du som varit min hjälpare.
Stöt inte bort mig, överge mig inte,
min Gud, du som räddar mig.
Om min far och min mor överger mig
skall Herren ta sig an mig.
Visa mig, Herre, din väg!
Led mig på en jämn stig,
jag omges av fiender,
låt inte mina ovänner sluka mig.
Menedare träder fram,
vittnen i våldets tjänst.
Men jag är viss om att möta Herrens godhet
här i de levandes land.

Hoppas på Herren!
Var stark, fatta mod
och hoppas på Herren!

och alla dessa knappar

och all skönhet som ryms i små lådor och fack.

 

 

som med hjälp av händernas lovsång blir till små konstverk.

 

 

som ger skönhet till gammalt och bortslängt.

 

där kontrasterna skapar balans.

 

 

så det riktigt blomstrar i smyckes skrinet.

 

 


no shorts day

Idag, tisdag, är dagen då jag skulle kommit till jobbet med shorts. Dessvärre, eller tur för mig, så har det inte bloggats så mkt som det var tänkt. Och jag har därför fått klartecken att jag inte behöver komma med shorts till jobbet idag. Med tanke på vädret hade det inte varit helt omöjligt att uppfylla vadet. Varmt och vindstilla. Men jag tror jag väljer långbyxor ändå. Mina ben har ju trots allt inte sett solljus på 9 mån de kan ju få vänja sig vid det först innan jag visar dem för jobb och omgivning.

i mitt hjärta

Låt mig få veta vem Du är.

 

Hjälp mig att hitta den jag är. Jag sträcker mig mot Dig.

 

 

Gud kan Du höra mig. Hjälp mig att hitta vägen hem. Där jag kan vara den jag är.

 

 

Min längtan finns hos Dig. Gud låt den möta mig. Hjälp mig att lita på Ditt ord.

 

 

När oron sliter i mitt liv. När känslan blåser bort. Låt mig få höra Dig.

 

 

Hjälp mig att vandra i Ditt ljus. Att inte ljuga för mig själv. Att alltid söka Dig. När mörkret vill fånga mig.

 

 

 

I mitt hjärta, i mitt hjärta.

 

 

Sätt dig, sätt dig, sätt dig ned en stund. Och vänta in din egen själ. Se Mig, se Mig. Se Mig där du är. Och öppna upp dig för Mitt ord.

 

Lyssna, Lyssna. Jag ropar ut ditt namn. Det är för dig som Jag har dött. Kom nu, kom nu. Kom som du är. Jag har ett rum berett för dig.

I mitt hjärta, i mitt hjärta.

(text Fredrik Sundqvist, Eldkollektivet)


det skrivs inga såna texter längre

Men tur är har jag en alldeless egen psalmbok som jag kan bläddra i. Läsa, sjunga, spela och banka till. För många av texterna är precis så nära hur det känns när livet är som mörkast. Den här veckan får gå i sångskattens tema.

"Hela vägen går han med mig, vad kan jag väl önska mer? Kan jag tvivla på hans godhet, när jag här hans ledning ser? Himmelsk frid, gudomlig trygghet uti honom har min själ, ty jag vet, vad än mig möter, gör dock Jesus allting väl, ty jag vet, vad än mig möter, gör dock Jesus allting väl.

Hela vägen går han med mig, hjälper mig och är mitt stöd, ger mig kraft i varje prövning, mättar mig med livets bröd. Och om hjärtat skulle törsta vägen kännas tung och lång, glädjekällor då ur klippan springer fram som förr en gång, glädjekällor då ur klippan springer fram som förr en gång.

Hela vägen går han med mig. Vilken kärlek hög och rik! Och till sist en evig vila ger han mig i himmelrik. När jag där får fri, förklarad, inför honom falla ned, skall med glädje jag det minnas, hela vägen gick han med,skall med glädje jag det minnas, hela vägen gick han med."
(text. Frances J Crosby-van Alstyne 1875, E Nyström 1878)

minnesanteckning

Det här var en väldigt intressant artikel tycker jag. Om hur konst och hantverk kan få större betydelse än bara själva funktionen eller skönheten. När det kan bli en generös gåva till en behövande. På Torpkonferensen ska jag hålla i ett seminarium tillsammans med Anna Braw (som gjort bla "kyrkkaffe" och "kärlek nål och tråd"). Vi ska prata om hur hantverken kan förändra världen.

Det ska bli spännande. Tills dess ska jag hitta fler såna här sköna exempel. Sen är det dags att börja planera egna aktioner.

tidningsfördriv

När jag gick på gymnasiet för en hel evighet sedan upptäckte jag en ny värld. Magasinen. Helt plötsligt en dag var det som om jag förstod vad tidningsväggarna innehöll. Jag upptäckte presstop med alla internationella tidningar. Det var helt underbart. Jag gick på moln i flera månader. Det fanns så mycket att upptäcka.

Tidningshögarna är många i mitt rum och det är oändligt många tidningar jag rivit sönder och sparat godbitarna av. Jag har minst två kartonger med bilder från diverse modetidningar.

Det mesta jag läst de senaste åren är modemagasin och inredningstidningar. Böcker har jag inte slukat med samma iver och bläddrat tills sidorna är utnötta.

Det är en passionerad historia.

Jag har tidigare berättat att jag följer Underbaraclara dagligen. Hon är verkligen inspirerande på många sätt. Hon inspirerar till mer upptäckande. Hon vidgar vyerna för vad som är möjligt att göra som ung, tjej, i norrland. Men också bara rent allmänt hon gör sin grej och är inte rädd. Hon tar fantastiska bilder som jag inspireras av och så skriver hon tänkvärda texter om allt möjligt. Hon har det senaste halvåret gett ut två underbart söta tidningar. En med tema jul och en med påsktema. Nu har hon en ny tidning på gång och det går fortfarande att beställa den. Det är som att läsa hennes blogg men i pappersform, och spara för att inspireras längre fram i livet. Gå hit för att beställa ett eget exemplar!

om att ta en dag i taget

Eller ännu hellre en hundradels sekund i taget. För ibland är det det enda man kan göra. Att fortsätta andas. Och i varje andetag vara glad över att jag är lite närmare det välkända ljuset i tunneln. En liten bit i taget och sen kommer det här vara bakom mig.

Det är mitt hopp. Just nu drömmer jag om mitt liv om 10 år. Då kommer jag se tillbaks på den här tiden och minnas och förhoppningsvis också glädja mig. Över alla lärdomar. Över all erfarenhet. All smärta som präglat. För att jag vet att det kommer en ljus tid längre fram. Jag vet att det kommer bli bra. Mest därför att jag gått genom mörka dalar förut. Det här är inget nytt även om innehållet kanske är det. Mörkret är detsamma. Oron och ångesten tär på samma sätt. Men hoppet om livet på andra sidan lever kvar.

Och oavsett hur mitt liv kommer se ut om 10 år så är jag övertygad om att jag kommer vara tacksam för den här tiden.

Om inte annat så har jag iallafall stoff till en hel konstnärskarriär.


ett ansikte att söka, en famn att vila i

Det finns personer som har sina rötter djupt ned i källan. Som inte flänger än hit och än dit och försöker imponera. Som utstrålar lugn och kreativitet. Som är nördigt intresserade av sitt smala intresse. Som låter hela livet präglas av inspirationen till Gud och livet. Som inspirerar och imponerar på sin omgivning. Och som knappt inte förstår det. Min vän Jonas Mattebo är en sådan. Nu har han släppt en skiva med lovsånger och psalmer som han gjort tillsammans med sin fru Josefine och några vänner i Umeå. Gå in här och ladda ned gratis eller beställ skivan och få ett helhetsintryck. En annan god vän Sara Sandberg har gjort omslaget.


"Jesus var min ledning, kom mig nära nu.
Du ger mitt liv en mening, bortom allt finns ett Du.
Ett ansikte att söka, en famn att vila i.
En orsak att försöka övervinna rädslan inuti.

Jesus kom nära mig. Och lär mig att älska Dig.
Jesus bli kvar hos mig. Och lär mig att gå med Dig."
(Skriven av Jonas Mattebo)

RSS 2.0